Naše stránky používajú k poskytovaniu služieb a analýze návštevnosti súbory cookies. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte..     OK


Grilovaný pstruh s jablkovo avokádovým šalátikom
Zoznam surovín:

Pstruh dúhový, filet 1 ks
Avokádo 25 g
Jablká 40 g
Čakanka 7 g
Soľ 5 g
Domáce korenie, čokoláda – rasca 4 g
Citrónová šťava 4 g
Olivový olej 7 g


Postup prípravy:

Tento recept vznikol v spolupráci s mladým talentovaným kuchárom Filipom Ondruškom, ktorý pracoval pre michelinské reštaurácie naprieč svetadielmi. Tri mesiace dokonca varil pre saudskoarabského princa. Vo svojich receptoch s obľubou používa bežné lokálne suroviny a naše ryby či morské plody. : „Tento recept som sa naučil v Mexiku od ekvádorského turistu, ktorý miloval spojenie avokáda a jabĺk. Ja som to doplnil mojou obľúbenou kombináciou čokoláda-rasca, ktorá má nezameniteľnú podobu a zanecháva v jedle obrovské emócie. Určite to vyskúšajte!“

1. krok
Avokádo a jablko nakrájame na malé kúsky, pridáme nadrobno nakrájanú čakanku. Dochutíme soľou a citrónovou šťavou.
Avokádo 25 g
Jablká 40 g
Čakanka 7 g
Soľ 5 g
Citrónová šťava 4 g

2. krok
Na rozpálenej panvici si opečieme filet na olivovom oleji, najskôr zo strany s kožou, potom otočíme a dokončíme z druhej strany, osolíme.
Pstruh dúhový, filet 1 ks
Olivový olej 7 g

3. krok
Servírovanie: Na tanier dáme jablkovo avokádový šalát, okoreníme korením čokoláda-rasca a na vrch filet strana s kožou hore. 
Domáce korenie, čokoláda – rasca 4 g

Dobrú chuť!


ĎALŠÍ RECEPTY

Pečený jeseter so šošovicou Beluga a orechovým glazé
Mušle sv. Jakuba a cestoviny v šafránovom masle
Platesa na finkenwerdský spôsob




NENECHAJTE SI UJSŤ NOVINKY ZO SVETA MYFISH
PREDAJŇA FRESHMARKET

Rožňavská 1A, 83104 Bratislava
e-mail: freshmarket@myfish.sk

AKCEPTUJEME PLATOBNÉ KARTY:


SLEDUJTE NÁS: