Cestoviny, treska, kôpor, biele víno
Zoznam surovín:

Treska obyčajná (chrbtová časť)
Cestoviny Fettuccine
Biele víno (jeden pohár)
Lúpané paradajky
Čerstvý kôpor (zväzok)
Červená cibuľa
Cesnak
Olivový olej
Soľ a korenie

Postup prípravy:

Do hrnca s vriacou osolenou vodou dáme variť fettuccine. V panvici na olivovom oleji si zľahka osmažíme na jemno nakrájanú cibuľu a jeden až dva strúčiky cesnaku. Pridáme asi dve nakrájané lůpané paradajky alebo čerstvé paradajky zbavené šupky. Šupku uvoľníme sparením vo vriacej vode. Paradajky necháme zľahka povariť a je čas pridať tresku nakrájanú na asi dvojcentimetrové prúžky. Zalejeme ju trochou bieleho vína, ktoré necháme odpariť. Podľa chuti nakrájame kôpor, ktorý pridáme do panvice. Medzi tým sa nám uvarili fettuccine, ktoré teraz môžeme pridať s trochou vody, v ktorej sa varili do panvice a necháme ich ľahko nasiaknuť omáčkou s rybou. Dosolíme a dokoreníme. Servírujeme v hlbokom tanieri pokvapkané olivovým olejom.




NENECHAJTE SI UJSŤ NOVINKY ZO SVETA MYFISH
PREDAJŇA FRESHMARKET

Rožňavská 1A, 83104 Bratislava
e-mail: freshmarket@myfish.sk

AKCEPTUJEME PLATOBNÉ KARTY:


SLEDUJTE NÁS: