Naše stránky používajú k poskytovaniu služieb a analýze návštevnosti súbory cookies. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte..     OK


Pražma so smotanovo šalviovou omáčkou
Zoznam surovín:

pražma zlatá (filet s kožou)
2 dcl smotany
30 g šalvia
30 g masla
soľ 
korenie čierne 
citrónová šťava 

Postup prípravy:

„Tento recept mi napadol vďaka môjmu minulo mesačnému tripu do Portugalska, kde som videl ako pripravujú ryby a morské plody. Základ je dobrý výpek z ryby a potom domáca čerstvá smotana. Ako prílohu neodporúčam nič iné ako len krajec čerstvo upečeného domáceho kvaskového chliebíka“, radí Filip Ondrušek, mladý talentovaný kuchár, ktorý pracoval pre michelinské reštaurácie naprieč svetadielmi. Filip v recepte pripravenom exkluzívne pre MyFish využíva naše ryby a morské plody. 

 
1. krok
Na masle si ogrilujeme rybku na strane s kožou. Potom pridáme ďalšie maslo a prelevame po filete. 
filet pražmy
maslo
 
2. krok
Keď je rybka upečená stiahneme ju, pridáme smotanu, na drobno nakrájanú šalviu a zvyšné maslo. Necháme zredukovať, potom dochutíme soľou, citrónom a korením.
2 dcl smotany
30 g šalvia
maslo
soľ 
korenie čierne 
citrónová šťava 
 
3. krok
Na záver servírujeme rybku preliatu omáčkou a ešte pridáme nasekanú šalviu.
šalvia
 
Dobrú chuť!

ĎALŠÍ RECEPTY

Dánske rybacie fašírky Fiskefrikadeller
Burger s vyprážanou treskou a kôprovým dresingom
Mušle vongole so šafránovou omáčkou




NENECHAJTE SI UJSŤ NOVINKY ZO SVETA MYFISH
PREDAJŇA FRESHMARKET

Rožňavská 1A, 83104 Bratislava
e-mail: freshmarket@myfish.sk

AKCEPTUJEME PLATOBNÉ KARTY:


SLEDUJTE NÁS: