Naše stránky používajú k poskytovaniu služieb a analýze návštevnosti súbory cookies. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte..     OK


Grilovaný morský vlk s tekvicovým ragout
Zoznam surovín:

130 g tekvica
30 g rybací demi glace
5 g soľ
6 g olivový olej
2 g čakanka
3 g šalát na ozdobu

Postup prípravy:

A je tu ďalší recept, ktorý pre MyFish exkluzívne pripravil Filip Ondrušek, mladý talentovaný kuchár, ktorý pracoval pre michelinské reštaurácie naprieč svetadielmi: „Tento recept som sa naučil na potulkách po Barcelone, keďže Katalánsko mi bolo vždy blízke, tak som si tento recept pripomenul v mojom prevedení aby som vám ukázal, že tekvica a ryba sú skvelí kamaráti. Ak by ste mali aj čierne oriešky, tak by ste umocnili chuť ešte viac. Ale pozor, je to silné afrodiziakum, ktoré nemusí chutiť každému. Každopádne vám tento recept doporučujem.“ 
 
1. krok
Tekvicu si nakrájame na malé kúsky a opečieme na olivovom oleji, osolíme.
130 g tekvica
olivový olej 
 
2. krok
Na rozpálenej panvici si rozohrejeme olej a opečieme rybu zo strany s kožou a potom ju obrátime na druhú stranu a dokončíme a na záver ju osolíme.
morský vlk (filet s kožou)
olivový olej 
 
3. krok
Tekvicu nakrájame na malé kocky, osolíme  a pridáme olivový olej. Čakanku a šalát narežeme na pekné kúsky, osolíme a pridáme olivový olej. 
tekvica
2 g čakanka
3 g šalát na ozdobu
 
4. krok
V hrnci si zohrejeme rybací demi glace.
30 g rybací demi glace
 
5. krok
Servírovanie: Na tanier naložíme tekvicové ragout a zalejeme rybacím demi glace. Na vrch dáme rybací filet, strana s kožou navrch. Ozdobíme čakankou, čerstvou tekvicou a šalátom. 
 
Dobrú chuť!
 
 

ĎALŠÍ RECEPTY

Plnené závitky z mečúňa
Grilovaný morský vlk so zeleninou „escalivada“
Makrela, červený vínny ocot, biele víno




NENECHAJTE SI UJSŤ NOVINKY ZO SVETA MYFISH
PREDAJŇA FRESHMARKET

Rožňavská 1A, 83104 Bratislava
e-mail: freshmarket@myfish.sk

AKCEPTUJEME PLATOBNÉ KARTY:


SLEDUJTE NÁS: