Naše stránky používajú k poskytovaniu služieb a analýze návštevnosti súbory cookies. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte..     OK


Langustinové ragouté s medvedím cesnakom a yuzu
Zoznam surovín:

5g olej z langustín 
5g medvedí cesnak 
2g yuzu čerstvé 
10g hnedé maslo 
10g maslo
10g banánová šalotka



Postup prípravy:

„Krevety a langustíny sú skvelé na prípravu všeličoho. Ale vedeli ste, že v Mexiku a v Tichomorí používajú schránky, ktoré cez noc nechajú na 42 °C s maslom konfitovať? A ráno to rozmixujú a precedia. Je to skvelý spôsob, ako využiť celú rybu. Taktiež je super maslo nahradiť olejom. Fantázií sa medze nekladú,“ odporúča Filip Ondrušek, mladý talentovaný kuchár, ktorý pracoval pre michelinské reštaurácie naprieč svetadielmi. Filip v recepte pripravenom exkluzívne pre MyFish využíva naše ryby a morské plody.

1. krok
Langustíny si opečieme na masle. Potom vyberieme mäso a nakrájame na väčšie kúsky. 
langustíny
maslo 

2. krok
Hnedé maslo si prehrejeme a pridáme na malé kúsky nakrájané yuzu, medvedí cesnak si nakrájame len na tenké rezance. Banánovú šalotku pridáme tesne pred koncom. Musí byť úplne najemno! Nakoniec pridáme mäso z langustín a langustínový olej. Servírujeme do ulít hrebenatiek. Dobrú chuť priatelia!
hnedé maslo 
yuzu čerstvé 
medvedí cesnak 
banánová šalotka 
olej z langustín 
schránky z mušle Sv. Jakuba 




ĎALŠÍ RECEPTY

Losos na ázijský spôsob s pak choi
Grilovaný špíz z tuniaka s ančovičkovým pestom
Sendvič s údeným lososom a smotanovo-horčicovým dresingom




NENECHAJTE SI UJSŤ NOVINKY ZO SVETA MYFISH
PREDAJŇA FRESHMARKET

Rožňavská 1A, 83104 Bratislava
e-mail: freshmarket@myfish.sk

AKCEPTUJEME PLATOBNÉ KARTY:


SLEDUJTE NÁS: