Naše stránky používajú k poskytovaniu služieb a analýze návštevnosti súbory cookies. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte..     OK


Langustinové ragouté s medvedím cesnakom a yuzu
Zoznam surovín:

5 g olej z langustín 
5 g medvedí cesnak 
2 g yuzu čerstvé 
10 g hnedé maslo 
10 g maslo
10 g banánová šalotka
 
 

Postup prípravy:

„Krevety a langustíny sú skvelé na prípravu všeličoho. Ale vedeli ste, že v Mexiku a v Tichomorí používajú schránky, ktoré cez noc nechajú na 42 °C s maslom konfitovať? A ráno to rozmixujú a precedia. Je to skvelý spôsob, ako využiť celú rybu. Taktiež je super maslo nahradiť olejom. Fantázií sa medze nekladú,“ odporúča Filip Ondrušek, mladý talentovaný kuchár, ktorý pracoval pre michelinské reštaurácie naprieč svetadielmi. Filip v recepte pripravenom exkluzívne pre MyFish využíva naše ryby a morské plody.
 
1. krok
Langustíny si opečieme na masle. Potom vyberieme mäso a nakrájame na väčšie kúsky. 
langustíny
maslo 
 
2. krok
Hnedé maslo si prehrejeme a pridáme na malé kúsky nakrájané yuzu, medvedí cesnak si nakrájame len na tenké rezance. Banánovú šalotku pridáme tesne pred koncom. Musí byť úplne najemno! Nakoniec pridáme mäso z langustín a langustínový olej. Servírujeme do ulít hrebenatiek. Dobrú chuť priatelia!
hnedé maslo 
yuzu čerstvé 
medvedí cesnak 
banánová šalotka 
olej z langustín 
schránky z mušle sv. Jakuba 
 
 
 

ĎALŠÍ RECEPTY

Mušle sv. Jakuba s pomarančom z Havaja
Hustá zeleninová polievka s lososom a krevetami
Morský ostriežik na masle so šalviou




NENECHAJTE SI UJSŤ NOVINKY ZO SVETA MYFISH
PREDAJŇA FRESHMARKET

Rožňavská 1A, 83104 Bratislava
e-mail: freshmarket@myfish.sk

AKCEPTUJEME PLATOBNÉ KARTY:


SLEDUJTE NÁS: