Omáčka Mignonette na ustrice
Zoznam surovín:

1 šalotka
8cl suchého červeného vína
8cl červeného vínneho octu
korenie

Postup prípravy:

V Európe, hlavne však vo Francúzsku nie je na ustrice obľúbenejšej omáčky, než je Mignonette. Budete prekvapení, ale táto ľahko štipľavá omáčka s nádychom červeného vína je veľmi ľahká. Odporúčame použiť naozaj kvalitné červené suché víno.

1
Šalotku zbavíme šupky a nasekáme na jemno. Spoločne s červeným vínom a červeným vínnym octom privedieme šalotku v malom hrnci pomaly k varu. Ľahko okoreníme, premiešame a odstavíme z platne. Dôležité je nechať omáčku aspoň 2 hodiny odležať, aby sa chute krásne prepojili. 
1 šalotka
8cl suchého červeného vína
8cl červeného vínneho octu
korenie


2
Otvoríme surovú ustricu a uvoľníme ju. Pridáme malé množstvo omáčky a hneď podávame. 
ustrice





NENECHAJTE SI UJSŤ NOVINKY ZO SVETA MYFISH
PREDAJŇA FRESHMARKET

Rožňavská 1A, 83104 Bratislava
e-mail: freshmarket@myfish.sk

AKCEPTUJEME PLATOBNÉ KARTY:


SLEDUJTE NÁS: