Naše stránky používajú k poskytovaniu služieb a analýze návštevnosti súbory cookies. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte..     OK


Tigrie krevety, maslo, biele víno, rozmarín
Zoznam surovín:

Tigrie krevety (surové, veľké)
Maslo
Cesnak
Rozmarín
Biele víno (pohár)
Múka
Soľ a korenie

Postup prípravy:

Väčšie kúsky tigrých kreviet zbavíme schránok a nožičiek. Budeme sa snažiť, aby sme ponechali hlavu a chvostík. Skúsime tiež vyrezať aj črievko. Krevety potom zľahka pomúčime a sprudka opražíme na masle spolu s cesnakom a rozmarínom. Prilejeme suché biele víno a necháme odpariť. Potom vložíme do rúry rozohriatej na 200°C. Krevety po 5 až 10 minútach z rúry vytiahneme, ľahko dosolíme a okoreníme. Naskladáme na rozohriaty tanier, pokvapkáme vypečenou omáčkou a môžeme ihneď servírovať spolu s bielym pečivom.
ĎALŠÍ RECEPTY

Vývar z jesetera
Grilovaný morský vlk so zeleninou „escalivada“
Grilovaný mečúň s rozmarínovým dresingom




NENECHAJTE SI UJSŤ NOVINKY ZO SVETA MYFISH
PREDAJŇA FRESHMARKET

Rožňavská 1A, 83104 Bratislava
e-mail: freshmarket@myfish.sk

AKCEPTUJEME PLATOBNÉ KARTY:


SLEDUJTE NÁS: