Naše stránky používajú k poskytovaniu služieb a analýze návštevnosti súbory cookies. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte..     OK


Tigrie krevety, maslo, biele víno, rozmarín
Zoznam surovín:

Tigrie krevety (surové, veľké)
Maslo
Cesnak
Rozmarín
Biele víno (pohár)
Múka
Soľ a korenie

Postup prípravy:

Väčšie kúsky tigrých kreviet zbavíme schránok a nožičiek. Budeme sa snažiť, aby sme ponechali hlavu a chvostík. Skúsime tiež vyrezať aj črievko. Krevety potom zľahka pomúčime a sprudka opražíme na masle spolu s cesnakom a rozmarínom. Prilejeme suché biele víno a necháme odpariť. Potom vložíme do rúry rozohriatej na 200°C. Krevety po 5 až 10 minútach z rúry vytiahneme, ľahko dosolíme a okoreníme. Naskladáme na rozohriaty tanier, pokvapkáme vypečenou omáčkou a môžeme ihneď servírovať spolu s bielym pečivom.
ĎALŠÍ RECEPTY

Omáčka Mignonette na ustrice
Tigrie krevety, maslo, biele víno, rozmarín
Zubáč, slanina, špargľa, smotana




NENECHAJTE SI UJSŤ NOVINKY ZO SVETA MYFISH
PREDAJŇA FRESHMARKET

Rožňavská 1A, 83104 Bratislava
e-mail: freshmarket@myfish.sk

AKCEPTUJEME PLATOBNÉ KARTY:


SLEDUJTE NÁS: