Polievka, zmes rýb, kôpor, zemiaky
Zoznam surovín:

Trigla červená
Ropušnica obyčajná
Morský ostriežik
Zemiaky
Mäsité paradajky
Kôpor
Hladkolistý petržlen
Bobkový list
Cesnak
Cibuľa
Olivový olej
Soľ a korenie


Postup prípravy:

Do hrnca vložíme na rozpálený olivový olej na hrubo nakrájanú cibuľu a zemiaky na kocky. Orestujeme, až nám cibuľa zosklovatie. Pridáme nakrájaný cesnak, kôpor, petržlen a pokrájané mäsité paradajky. Nezabudneme vložiť bobkový list, Zamiešame a zalejeme vodou. Osolíme, privedieme k varu, stlmíme a do hrnca vložíme zmes rýb. Ďalej nemiešame a udržujeme pri teplote ľahko pod bodom varu asi desať až pätnásť minút tak, aby nám zmäkli zemiaky a ryby sa dostatočne uvarili. Servírujeme pokvapkané olivovým olejom.




NENECHAJTE SI UJSŤ NOVINKY ZO SVETA MYFISH
PREDAJŇA FRESHMARKET

Rožňavská 1A, 83104 Bratislava
e-mail: freshmarket@myfish.sk

AKCEPTUJEME PLATOBNÉ KARTY:


SLEDUJTE NÁS: