Zubáč, slanina, špargľa, smotana
Zoznam surovín:

Zubáč (filety s kožou) 
Slanina
Špargľa
Smotana
Hladká múka
Bíele víno
Cesnak
Maslo
Soľ a korenie

Postup prípravy:

Špargľu olúpeme a odkrojíme drevnaté konce. Necháme ju uvariť v slanej vode. Medzi tým si na panvici rozpustíme maslo, na ktorom necháme rozvoňať cesnak, ktorý si po chvíli dáme bokom, aby nezhorkol. Do panvice pridáme nakrájanú slaninu. Keď je slanina dostatočne opečená, pridáme biele víno, ktoré necháme odpariť. Potom už môžeme pridať smotanu, zredukujeme ju, čím nám omáčka zhustne do správnej konzistencie. Kožu zubáča zľahka narežeme a filety po osolení a okorenení zľahka poprášime múkou. Opečieme ich na panvici s rozpusteným maslom. Na tanier si dáme uvarenú špargľu ľahko potretú maslom, zubáča položíme na špargľu a prelejeme smotanovou omáčkou. Ako prílohu môžeme zvoliř varené zemiaky.




NENECHAJTE SI UJSŤ NOVINKY ZO SVETA MYFISH
PREDAJŇA FRESHMARKET

Rožňavská 1A, 83104 Bratislava
e-mail: freshmarket@myfish.sk

AKCEPTUJEME PLATOBNÉ KARTY:


SLEDUJTE NÁS: