Naše stránky používajú k poskytovaniu služieb a analýze návštevnosti súbory cookies. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte..     OK


Sardinky, fenikel, čili, petržlen
Zoznam surovín:

Sardinky čerstvé
Bio citrón (nastrúhaná kôra a šťava)
Feniklové semienka
Čili paprička (nasekaná na jemno)
Petržlen hladkolistý 
Olivový olej
Soľ a korenie

Postup prípravy:

V miske si pripravíme marinádu. Zmiešame nasekaný petržlen s citrónovou kôrou, šťavou, čili papričkou, semenami feniklu a olivového oleja. Premiešame a do marinády pridáme sardinky. Necháme chvíľu odležať v chladničke, potom vložíme na plech do rúry rozohriatej na 200°C. Po cca 15 minútach vyberieme a ihneď podávame s opečenou bruschettou či pečivom. Vhodné ako predjedlo, ale aj ako hlavný chod.


ĎALŠÍ RECEPTY

Treska Skrei v papilote s pečeným ružičkovým kelom
Losos na ázijský spôsob s pak choi
Tatarák z lososa s pistáciami a horčičným dressingom




NENECHAJTE SI UJSŤ NOVINKY ZO SVETA MYFISH
PREDAJŇA FRESHMARKET

Rožňavská 1A, 83104 Bratislava
e-mail: freshmarket@myfish.sk

AKCEPTUJEME PLATOBNÉ KARTY:


SLEDUJTE NÁS: