Naše stránky používajú k poskytovaniu služieb a analýze návštevnosti súbory cookies. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte..     OK


Už je vyúdené
31. máj 2017 Autor: Tomáš Rada Foto: Tomáš Rada

Zaradiť údené ryby do našej stálej ponuky nebolo vôbec jednoduché. Zákazníci sú u nás už zvyknutí na určitý štandard v chladených rybách a bola by škoda ho neudržať aj v tých údených. Tých je však všade v obchodoch dostatok. O to ťažšie je zohnať údené produkty, ktoré zapadnú do nášho sortimentu a nebudú mať na každom rohu konkurenciu. Dlho nám trvalo zohnať ozajstné špičky, ktoré pohladia vaše chuťové zmysly. 
   
Pstruh dúhový 
Originálny slovenský produkt, ktorý je marinovaný v cesnaku a zmesi byliniek. Tieto pstruhy sú poctivo údené na bukovom dreve. Stačí si len privoňať a uveríte. Potom už stačí len krajec chleba a môžete sa do neho pustiť.



Losos obyčajný
Náš údený losos je pripravovaný vždy z čerstvého a veľmi kvalitného nórskeho lososa priamo u výrobcu v Českej republike, kde je ručne vyfiletovaný, ľahko nasolený, vyúdený studeným dymom v špeciálnej údiarni a narezaný na tenké plátky. Na tú chuť sa nedá zabudnúť. 
Vyskúšajte napríklad prípravu sendviča podľa nášho osvedčeného receptu





ĎALŠÍ ČLÁNKY





NENECHAJTE SI UJSŤ NOVINKY ZO SVETA MYFISH
PREDAJŇA FRESHMARKET

Rožňavská 1A, 83104 Bratislava
e-mail: freshmarket@myfish.sk

AKCEPTUJEME PLATOBNÉ KARTY:


SLEDUJTE NÁS: