Sendvič s údeným lososom a smotanovo-horčicovým dresingom
Zoznam surovín:

4 kaiserky
100g kyslej smotany
zväzok kôpru
50g dijónskej horčice
olivový olej
30g kapár
1 citrón
rukola
1 uhorka
1 červená cibuľa
soľ a korenie




Postup prípravy:

1
Začneme výrobou dresingu. Do misky si dáme tri lyžice hustej kyslej smotany, dve lyžice horčice, nasekaný kôpor a pár kvapiek olivového oleja. Všetko dostatočne premiešame a doladíme korením a soľou. 
100g kyslej smotany
50g dijónskej horčice
zväzok kôpru
olivový olej
soľ a korenie

2
Vyberieme si vhodný druh pečiva. My sme pre tento recept zvolili tmavú kaiserku. Výborný je tiež zľahka opečený toastový chlieb. Kaiserku prerežeme vodorovne na polovicu a spodnú časť bohato potrieme vyrobeným dresingom a poukladáme tenké plátky uhorky. 
4 kaiserky
1 uhorka

3
Zasypeme rukolou a poukladáme plátky údeného lososa. Na záver pridáme kolieska červenej cibule a kapary. Všetko priklopíme horným dielom kaiserky a pustíme sa do toho.
200g údeného lososa
1 červená cibuľa
rukola
30g kapár




NENECHAJTE SI UJSŤ NOVINKY ZO SVETA MYFISH
PREDAJŇA FRESHMARKET

Rožňavská 1A, 83104 Bratislava
e-mail: freshmarket@myfish.sk

AKCEPTUJEME PLATOBNÉ KARTY:


SLEDUJTE NÁS: