|
Pečený pstruh na fenikli a hrášková kaša
Zoznam surovín:
Ingrediencie pre 2 osoby: kôra z bio citróna polovica buľvy fenikla soľ, korenie olivový olej 400g mrazeného hrášku 2 strúčiky cesnaku polovica buľvy feniklu aníz 100 g syra ricotta soľ, korenie olivový olej
|
|
Postup prípravy:
Dočervena sfarbené mäso pstruha lososovitého sa bude vedľa hráškovej kaše na tanieri krásne vynímať. Vďaka tomu, že filet zo pstruha lososovitého neobsahuje skoro žiadne kosti, výborne sa hodí pre deti. Recept je ozajstná rýchlovka. Pokiaľ sa vám bude piecť pstruh v rúre, hravo zvládnete pripraviť hráškovú kašu. A keby vám náhodou trošku kaše zostalo, výborne sa hodí na raňajky k hrianke s cesnakom. 1. krok Rúru zohrejte na 200°C. Filet zo pstruha osoľte, okoreňte, posypte ho citrónovou kôrou a nakrájaným feniklom, pokvapkajte troškou olivového oleja a dajte piecť asi na 15–20 minút. 400 g pstruha lososovitého kôra z bio citróna polovica buľvy feniklu soľ, korenie olivový olej 2. krok Na oleji si orestujte fenikel, pridajte cesnak nakrájaný na plátky a hrášok. Duste asi päť minút. Primiešajte ricottu, štipku anízu, soľ a korenie a rozmixujte na hrubšiu kašu. 400 g mrazeného hrášku 2 strúčiky cesnaku polovica buľvy feniklu aníz 100 g syra ricotta soľ, korenie olivový olej
|
ĎALŠÍ RECEPTY
| Losos na pare s batátmi a fazuľkami Treska Skrei v papilote s pečeným ružičkovým kelom Grilované sardinky s letným šalátom
|
|
|
|
|