Naše stránky používajú k poskytovaniu služieb a analýze návštevnosti súbory cookies. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte..     OK


Koriandrovo-cesnaková omáčka na ustrice
Zoznam surovín:

1 strúčik cesnaku
zväzok koriandra
2 limetky

Postup prípravy:

Pokiaľ milujete koriander, bude pre vás táto omáčka, ktorá je populárna skôr na ázijskom kontinente než u nás v Európe, tou najlepšou voľbou pri konzumácii surových ustríc. Príprava Vám nezaberie viac, než päť minút.

 
1. krok
Cesnak zbavíme šupky a nasekáme na jemno spoločne s listami koriandra. V miske zmiešame so šťavou z limetky a môžme ihned podávať.
1 strúčik cesnaku
zväzok koriandra
2 limetky
 
2. krok
Otvoríme surovú ustricu a uvoľníme ju od lastúry. Pridáme podľa chuti koriandrovo-cesnakovú omáčku a ihneď podávame.
ustrice

ĎALŠÍ RECEPTY

Treska Skrei s fermentovaným zelerom
Indické kari z čerta morského
Grilované tigrie krevety s feniklovým šalátom




NENECHAJTE SI UJSŤ NOVINKY ZO SVETA MYFISH
PREDAJŇA FRESHMARKET

Rožňavská 1A, 83104 Bratislava
e-mail: freshmarket@myfish.sk

AKCEPTUJEME PLATOBNÉ KARTY:


SLEDUJTE NÁS: