|
Koriandrovo-cesnaková omáčka na ustrice
Zoznam surovín:
1 strúčik cesnaku zväzok koriandra 2 limetky
|
|
Postup prípravy:
Pokiaľ milujete koriander, bude pre vás táto omáčka, ktorá je populárna skôr na ázijskom kontinente než u nás v Európe, tou najlepšou voľbou pri konzumácii surových ustríc. Príprava Vám nezaberie viac, než päť minút. 1. krok Cesnak zbavíme šupky a nasekáme na jemno spoločne s listami koriandra. V miske zmiešame so šťavou z limetky a môžme ihned podávať. 1 strúčik cesnaku zväzok koriandra 2 limetky 2. krok Otvoríme surovú ustricu a uvoľníme ju od lastúry. Pridáme podľa chuti koriandrovo-cesnakovú omáčku a ihneď podávame. ustrice
|
ĎALŠÍ RECEPTY
| Treska Skrei s fermentovaným zelerom Indické kari z čerta morského Grilované tigrie krevety s feniklovým šalátom
|
|
|
|
|