Naše stránky používajú k poskytovaniu služieb a analýze návštevnosti súbory cookies. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte..     OK


Pražma, cibuľa, mäsový vývar, bylinky
Zoznam surovín:

Pražma zlatá alebo ružová
Cibuľa 
Silný mäsový vývar
Cesnak
Petržlen
Tymián
Rozmarín
Zemiaky
Olivový olej
Soľ a korenie

Postup prípravy:

Cibuľu, cesnak a bylinky nakrájame na jemno, osolíme, okoreníme a zmiešame s olivovým olejom. Očistenú rybu zmesou naplníme. Druhú cibuľu nakrájame na kolieska a orestujeme na olivovom oleji spolu so zemiakom nakrájaným na menšie kúsky. Naplnenú rybu vložíme do zapekacej misy a obložíme ju zmesou orestovaných zemiakov. Podlejeme mäsovým vývarom a dáme piecť asi na 30 minút (podľa veľkosti ryby) do rúry predhriatej na 200°C. V priebehu pečenia môže dôjsť k odpareniu vývaru. V takom prípade priebežne vývar dopĺňame.
ĎALŠÍ RECEPTY

Pečený pstruh na fenikli a hrášková kaša
Čert morský s parmskou šunkou a šalviou
Pstruh lososovitý, hrozienka, píniové oriešky, smotana




NENECHAJTE SI UJSŤ NOVINKY ZO SVETA MYFISH
PREDAJŇA FRESHMARKET

Rožňavská 1A, 83104 Bratislava
e-mail: freshmarket@myfish.sk

AKCEPTUJEME PLATOBNÉ KARTY:


SLEDUJTE NÁS: