Naše stránky používajú k poskytovaniu služieb a analýze návštevnosti súbory cookies. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte..     OK


Mušle sv. Jakuba, pomaranč, limetka, maslo
Zoznam surovín:

Mušle sv. Jakuba

Pomaranč
Limetka
Cesnak
Maslo
Hladkolistý petržlen
Olivový olej
Soľ a korenie
 
 

Postup prípravy:

Mušle sv.Jakuba bez srdiečka sprudka opražíme na rozpálenej panvici vytretej olivovým olejom z oboch strán. Mušle dáme bokom a v panvici rozpustíme maslo a orestujeme cesnak, ktorý potom odoberieme z panvice preč. Prilejeme šťavu z pomaranča a limetky. Necháme zredukovať a do panvice vrátime opražené mušle (mušle ďalej nevaríme, mohli by stuhnúť), zasypeme nakrájanou petržlenovou vňaťou, osolíme a okoreníme podľa chuti. Vhodné ako predjedlo servírované na rozohriatom tanieri s riasou wakame.


ĎALŠÍ RECEPTY

Šalát Nicoise s tuniakom
Chobotnica na galicijský spôsob
Pečený pstruh na fenikli a hrášková kaša




NENECHAJTE SI UJSŤ NOVINKY ZO SVETA MYFISH
PREDAJŇA FRESHMARKET

Rožňavská 1A, 83104 Bratislava
e-mail: freshmarket@myfish.sk

AKCEPTUJEME PLATOBNÉ KARTY:


SLEDUJTE NÁS: