Treska, koreňová zelenina, smotana, muškátový orech
Zoznam surovín:

Treska obyčajná/tmavá (filet)
Mrkva (polovica menšieho koreňa) 
Petržlen (rovnaké množstvo ako mrkva) 
Zeler (rovnaké množstvo ako mrkva) 
Cibuľa (rovnaké množstvo ako mrkva) 
Parmezán 
Smotana 
Maslo 
Muškátový orech 
Soľ a korenie

Postup prípravy:

V panvici rozpustíme maslo, na ktorom zľahka orestujeme nastrúhanú zeleninu. Na dno pekáča zeleninu rozprestrieme, na ňu položíme kúsky tresky (veľkosť na jednu porciu), na vrch každej ryby položíme lístoček masla, osolíme a okoreníme, zalejeme smotanou, nastrúhame muškátový orech a parmezán. Vložíme do rúry na 180 – 200 °C tak na 20 - 30 minút.
Podávame s vareným zemiakom.





NENECHAJTE SI UJSŤ NOVINKY ZO SVETA MYFISH
PREDAJŇA FRESHMARKET

Rožňavská 1A, 83104 Bratislava
e-mail: freshmarket@myfish.sk

AKCEPTUJEME PLATOBNÉ KARTY:


SLEDUJTE NÁS: