Naše stránky používajú k poskytovaniu služieb a analýze návštevnosti súbory cookies. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte..     OK


Platesa, pecorino, strúhanka, petržlen
Zoznam surovín:

Platesa
Syr Pecorino
Hladkolistý petržlen
Cesnak
Strúhanka
Olivový olej
Soľ a korenie

Postup prípravy:

Plutvový lem platesy obstriháme a na hornej strane priečne od chrbtice urobíme pár zárezov. Rybu osolíme  a okoreníme, potom vložíme do olejom vymasteného plechu. Strúhanku zmiešame s nakrájaným petržlenom, na jemno nastrúhaným cesnakom, nastrúhaným pecorinom a troškou olivového oleja. Zmes potom votrieme do zárezov a zvyškom rybu pokryjeme. Vložíme do rúry rozohriatej na 220°C a pečieme podľa veľkosti ryby asi 15 až 20 minút. Pretože rúru nám obsadil plech s rybou, môžeme ako prílohu zvoliť zemiaky varené v šupke s troškou čerstvého ligurčeku.
ĎALŠÍ RECEPTY

Burger s vyprážanou treskou a kôprovým dresingom
Makrely na grécky spôsob
Thajská krevetová polievka




NENECHAJTE SI UJSŤ NOVINKY ZO SVETA MYFISH
PREDAJŇA FRESHMARKET

Rožňavská 1A, 83104 Bratislava
e-mail: freshmarket@myfish.sk

AKCEPTUJEME PLATOBNÉ KARTY:


SLEDUJTE NÁS: