30 január
|
14. 2. = ZĽAVA NA USTRICE 14 %
Doprajte si na Valentína jedinečný pôžitok v podobe lahodných utric. V stredu 14. 2. máte možnosť kúpiť v MyFish ustrice so 14% zľavou. Prijímame tiež rezervácie, a to do 8.2.
Ktoré ustrice budú vaše vyvolené?
Ustrica KRYSTALE | veľkosť II. | L’Huitre Saveur Nacrée, chov...
|
|
|
20 január
|
Treska skrei po roku opäť na scéne
Delikátna a jemná: Skrei je viac ako len treska
Šťavnaté biele mäso formujúce sa do pevných robustných lupienkov, čistá chuť s minimom tuku - to všetko je treska skrei.
Svoje výnimočné vlastnosti získava treska behom plavby turbulentnými arktickými...
|
|
|
22 november
|
Darčekové balenie sardiniek La Belle-Iloise
Môžeme sa pochváliť tým, že naše zásoby konzerv sú do konca roka doskladnené. Opäť tak u nás nájdete všetko, no hlavne inšpiráciu na chutný darček. Pre menej starostí vám sardinky predáme aj v nových darčekových baleniach s výberom toho najlepšieho, čo v La Belle-Iloise ponúkajú.
|
|
3 november
|
Posledný Oyster bar pre rok 2023
V októbri sme spoločne vyčarovali nádhernú atmosféru, ktorú by sme si radi zopakovali.
Zažite posledný Oyster bar pre rok 2023 a vychutnajte si štyri rôzne druhy ustríc s pohárom Prosecca. Stretneme sa v piatok 10. novembra v tržnici Fresh Market o...
|
|
|
4 október
|
OKTÓBROVÝ OYSTER BAR JE TU
Spestrite si s MyFish piatok 13. októbra a príďte okúsiť atmosféru jesenného Oyster baru v tržnici.
Tomáš a Martin budú pre vás opäť raz otvárať štyri druhy ustric s citrónmi, tabascom, korením či mignonette omáčkou. Ponúkneme vám aj pohár Prosecca. Ustrice vám taktiež radi zabalíme...
|
|
|
26 apríl
|
OTVÁRACIA DOBA V MÁJI
Aby vás neprekvapili zatvorené dvere, pozrite sa na náš prehľad otváracích hodín od 1. mája do 8. mája. Od utorka 9. mája fungujeme podľa štandardných otváracích hodín.
Pondelok 1. mája | zatvorené Utorok 2. mája | 10.00—19.00 Streda 3. mája | 10.00—19.00 Štvrtok 4....
|
|
|
14 apríl
|
MyFish Oyster Bar vol. 3
Srdečne vás pozývame na tretí MyFish Oyster Bar. Príďte osláviť radosť z dobrého jedla a pitia a užiť si pohodový piatkový deň v spoločnosti čerstvých ustríc v neformálnom prostredí Fresh Marketu. P.S. sŕkanie je povolené.
Pre dokonalé potešenie ponúkame k pikantnej chuti ustríc...
|
|
|
3 február
|
VALENTÍNSKY USTRICOVÝ ZÁŽITOK SO 14% ZĽAVOU!
Chcete na Valentína dopriať sebe a svojim milovaným polovičkám jedinečný chuťový zážitok? Nechcete nič gýčové, ale naopak túžite po nezabudnuteľných zmyselných chvíľach?
Doprajte si na Valentína jedinečný pôžitok v podobe lahodných utric! Rezervácie prosím zasielajte do 7. 2. na mail...
|
|
|
17 január
|
Treska Skrei: sezóna opäť tu
Nórsky pútnik z priezračne čistých vôd Nórskeho mora práve teraz na pulte. Neváhajte dlho, sezóna tejto ryby netrvá dlho.
A čo ju robí takou výnimočnou?
Treska Skrei má vďaka veľkému pohybu, bohatej a pestrej strave pevné mäso, skvelú textúru a nízky obsah tuku. Neváhajte...
|
|
|
6 november
|
MyFish Oyster Bar vol. 2
Vďaka Vášmu veľkému záujmu chystáme na našej predajni opäť otváranie ustríc. Ako inak, než v kombinácii s bublinkami. Budeme sa opäť snažiť pre vás nachystať výber z viacerých druhov, aby...
|
|
|
22 september
|
MYFISH OYSTER BAR
Náš legendárny MyFish Oyster Bar je späť! Zastavte sa v piatok 30.9.2022 v MyFish a zažite kurátorský výber tých...
|
|
|
27 júl
|
LOVENÝ LOSOS NERKA OPÄŤ U NÁS!
Po dvoch dlhých covidových rokoch pristáli na našom pulte čerstvé filety z loveného lososa nerka, ktorému sa zvykne hovoriť aj losos sockeye. Oproti chovaným lososom majú omnoho menej tuku, čo je poznať aj s jemnejšieho tukového mramorovania a sýtejšiu farbu.
S kúpou určite...
|
|
|
14 júl
|
AKO ROZPOZNAŤ ČERSTVÚ RYBU?
Čerstvosť je jedna zo základných pilierov našej predajne, na ktorej si nechávame záležať a o ktorú denne usilujeme. Článkov a videí, ktoré sa venujú tejto problematike vzniklo niekoľko, avšak len pár z nich sa danej téme venuje komplexne.
Preto sme sa rozhodli vám natočiť naše video, v ktorom tému...
|
|
|
13 júl
|
AKO SPRÁVNE OTVORIŤ USTRICE?
Pre všetkých milovníkov ustric, ale aj pre tých, ktorý stále doma zápasia so správnou technikou ich otvárania, sme natočili krátke praktické video.
Dozviete se v ňom to, aký nôž používať či ako si ustricu správne uchopiť, aby ste si ju doma krásne a bez problémov sami dokázali...
|
|
|
12 február
|
VALENTÍNSKE USTRICOVÉ MENU
Chcete si okoreniť Valentína nevšedným pokrmom a premýšľate nad ustricami? Dnes a v pondelok si ich u nás na predajni môžete zakúpiť s valentínskou zľavou 14%! Ich aktuálnu dennú ponuku nájdete vždy
|
|
|
3 február
|
VALENTÍNSKY USTRICOVÝ ZÁŽITOK SO 14% ZĽAVOU!
Chcete na Valentína dopriať sebe a svojim milovaným polovičkám jedinečný chuťový zážitok? Nechcete nič gýčové, ale naopak túžite po nezabudnuteľných zmyselných chvíľach?
Doprajte si na Valentína jedinečný pôžitok v podobe lahodných utric! Rezervácie prosím zasielajte do 8.2. na...
|
|
|
2 február
|
Zmena otváracích hodín!
Milí zákazníci,
od 1.2. pre vás predlžujeme otváraciu dobu. Na predajni nás tak nájdete v:
pondelok: 10:00 – 19:00 utorok: 10:00 – 19:00 streda: 10:00 – 19:00 štvrtok: 10:00 – 19:00 piatok:...
|
|
|
30 január
|
Privítajte u nás na pulte tresku SKREI!
Chvíľa, na ktorú čaká celý labužnícky svet! Tento moment prichádza len raz do roka a netrvá dlho, preto pokiaľ máte o rybu záujem už teraz, doporučujeme navštíviť našu predajňu alebo si ju zarezervovať rovno TU.
V...
|
|
|
9 september
|
Zastavte sa u nás na kus reči... a sardinky
Na počiatku boli dvaja zasnení milovníci kvalitných rýb a morských plodov, Martin a Tomáš, ktorý mali vidinu otvoriť si spoločný rodinný podnik.
A ako to už väčšinou býva, začiatky neboli úplne ľahké... No vďaka našej odhodlanosti, tvrdej práci, ale predovšetkým aj vďaka vám, našim zákazníkom,...
|
|
|
30 júl
|
Hľadáme nového zamestnanca
Patrí dobré jedlo k vašim koníčkom a záľubám? Už ste niekedy uvarili niečo z rýb a morských plodov? Komunikácia so zákazníkom je pre Vás potešením? Ak ste si aspoň dvakrát povedali ÁNO, ste presne tým koho hľadáme.
|
|
29 júl
|
Remeselne spracované sardinky La Belle-Iloise
Okrem čerstvého sortimentu rýb si u nás môžete novo vybrať aj ručne spracované rybičky v originálnych farebných konzervách z rodinnej francúzskej sardinkárne/konzervárne La Belle-Iloise.
Tradícia, remeselná výroba, čerstvé ryby vylovené v tom správnom čase, miestne suroviny a...
|
|
|
5 apríl
|
MÁME NARODENINY!
Milí zákazníci, tento mesiac ubehlo 5 rokov od otvorenia našej predajne vo FreshMarkete.
Ďakujeme všetkým našim zákazníkom za priazeň a podporu v uplynulých rokoch a dúfame, že vám aj naďalej dokážeme plniť všetky vaše malé aj veľké želania. Naše poslanie zostáva stále rovnaké: prinášať more do ulíc...
|
|
|
5 február
|
Doprajte si ustricový pôžitok s valentínskou zľavou 14 %
Sviatok sv. Valentína je predovšetkým oslava lásky vo všetkých podobách. No a pre nás milovníkov morských plodov sú to práve ustrice, ktoré ju stelesňujú. Pre ich delikátnu chuť, ktorá doznieva na podnebí, a afrodiziakálna povesť, ktorá im predchádza, sú tými pravými spoločníkmi pre valentínsku romantiku na...
|
|
|
10 november
|
Doprajte si domáci ustricový pôžitok
V súlade s opatreniami vlády vám žiaľ v súčasnosti nemôžeme otvárať ustrice priamo v našej predajni. Dobrou správou ale je, že všetko, čo k debužírovaniu ustríc potrebujete, máme - čerstvé ustrice, kvalitný nožík, a zaškolený personál, ktorý vám rád poradí.
Trikrát do týždňa k nám na...
|
|
|
30 október
|
Ďakujeme za priazeň!
Keď nás na základe vašich odporúčaní oslovil nadšenec gastronómie Marek Hladný, musíme povedať, že nás to veľmi potešilo. Preto ďakujeme nielen Bedeker Gurmán za návštevu našej predajne, ale predovšetkým ďakujeme vám, zákazníkom, za priazeň! Bez vás by sa celý rozhovor asi nekonal.
Reportáž z návštevy...
|
|
|
25 august
|
Čím viac ústric zjete, tým menej platíte
Priznáme sa, že ustrice sú našou radosťou, na ktorú nedáme dopustiť. A preto, aby sme aj vás nalákali na ich debužírovanie, vymysleli sme si pre vás množstevný zľavový program.
Čím viac ustríc vysrknete, o to krajšou zľavou vás odmeníme:
3 až 5 ustríc znamená 5 % z ceny...
|
|
|
12 august
|
Ochutnali ste už líčka z morského čerta?
Nielen hovädzími líčkami je človek živý, a čo tak líčka z morskej ryby, to je iná pieseň! Líčka z čerta môžu byť veľké ako celá dlaň, a to kvôli veľmi širokej hlave čerta morského, ktorý dorastá do dĺžky až dvoch metrov. Ľudia často považujú čerta za najškaredšiu rybu morí a oceánov, nedajte sa však jeho vzhľadom odradiť....
|
|
|
1 jún
|
Zase otvárame naplno
Milí zákazníci,
s radosťou dávame na známosť, že po najrôznejších peripetiách ZASE OTVÁRAME NAPLNO, tak, ako ste boli zvyknutí. To najčerstvejšie z morí, riek a rybníkov si u nás môžete vybrať v každý pracovný deň od 11:00 do 19:00 a v sobotu od 9:00 do 16:00. Prídite si nakúpiť ryby ešte stále...
|
|
|
21 apríl
|
MyFish opäť otvára!
Dobrá správa pre všetkých milovníkov čerstvých rýb a morských plodov, od stredy 22.4. opäť otvárame našu predajňu MyFish!
Na ľade Vás budú čakať čerstvé úlovky z morí, riek a rybníkov. Vybrať si môžete z nasledujúcej...
|
|
|
18 marec
|
Predajňa dočasne zatvorená
Vážení zákazníci,
v súvislosti so situáciou ohľadom šírenia vírusu ochorenia COVID-19 bude naša predajňa od stredy 18.3. dočasne zatvorená, až do odvolania. Akonáhle sa situácia zmení, budeme Vás včas informovať.
Prajeme všetkým pevné nervy, a hlavne...
|
|
|
27 január
|
Po roku opäť na scéne: Treska Skrei
Labužnícky svet sa raduje, obľúbená pochúťka je po roku opäť k dispozícii.
A čím je treska Skrei tak výnimočná?
Šťavnaté biele mäso formujúce sa do pevných robustných lupienkov, čistá chuť s minimom tuku - to všetko je
|
|
|
22 august
|
Divé lososy nerka sú opät tu!
Intenzívne červené mäso a menší obsah tuku – to je charakteristické pre divo žijúceho lososa nerku v jeho najlepšej kondícii. Pochádza z oblasti kanadských brehov, kde je lovený...
|
|
|
7 august
|
Ulovte si svojho Red Snappera
Dnes nám prišiel chňapáč cisársky, viac známy pod názvom "Red Snapper". Pochádza z teplých vôd Indického oceána, kde je obľúbený pre svoje chutné, biele pevné mäso s menším obsahom tuku. Skúste si ho pripraviť napríklad v kombinácii s limetkou, zázvorom, koriandrom a sezamovým olejom.
K...
|
|
|
17 júl
|
Divý losos keta
Práve nám na ľade pristál losos keta lovený v kanadských vodách. Divý losos sa môže pochváliť kvalitným a pevným mäsom. Vďaka potrave ukoristenej na voľnom mori má aj výraznejšie sfarbenie ako losos z fariem. Obsahuje menej tuku, jeho chuť je jemnejšia a ľahšia. Určite ochutnajte! V kuchyni to ale s dĺžkou tepelnej úpravy veľmi...
|
|
|
15 apríl
|
Zamilujte si krevety
Viete, že tieto malé morské potvorky by ste nikdy nemali variť príliš dlho? Ľahko sa môže stať, že z nich bude nepožívateľná guma. Stačí im aj minúta. Uvarené sú vo chvíli, keď zmenia svoju priehľadnú farbu.
Ich chuť najlepšie vynikne v kombinácii s cesnakom, citrónom alebo na ázijský spôsob – s...
|
|
|
9 apríl
|
Ako si žije Eko-ryba?
Taká ryba totiž nepláva v betónových nádržiach, ale žije od ikry až po vylovenie v prirodzenom prostredí rybníkov. Ryby majú dostatok piestoru na život a každá si vo vode nájde, čo potrebuje. Spolu s rybami tu totiž býva aj veľké množstvo prirodzenej potravy, ako sú malé rybky a najrôznejší hmyz. EKO-ryby síce rastú dlhšie, ale...
|
|
|
20 marec
|
Tropická ponuka práve na ľade
Dnes k nám do MyFish zavítala GARUPA SONNERATOVA.
Táto žiarivo červená ryba je považovaná za pochúťku predovšetkým pre svoje pevné biele mäso. Obýva tropické koralové oblasti Indického oceánu. Behom svojho života sa kŕmi kôrovcami a mäkkýšmi, vďaka čomu má mäso nadpriemernú kvalitu. Príďte sa k nám...
|
|
|
4 február
|
Valentínsky ustricový pôžitok
Ako by podľa Vás mal vyzerať sv. Valentín na tanieri? Pre nás sú synonymom romantiky ustrice! Predchádza ich afrodiziakálna povesť a my si tak nevieme predstaviť vhodnejší pokrm pre váš valentínsky večer. Vykúzlite si slávnostnú atmosféru s naším balíčkom. Nožík na otváranie lastúr zháňať nemusíte, priložili sme vám ho k...
|
|
|
24 máj
|
Ustrice v Starej tržnici
Niekto považuje za ideálneho spoločníka pre ustrice šampanské. My si myslíme, že túto surovú morskú delikatesu krásne dopĺňa aj víno. Na vlastné chuťové poháriky sme sa o tom presvedčili druhú májovú nedeľu, kedy sme mali možnosť zúčastniť sa s našim stánkom akcie
|
|
|
5 február
|
Valentínsky ustricový pôžitok
Ako by podľa Vás mal vyzerať sv. Valentín na tanieri? Pre nás sú synonymom romantiky ustrice! Predchádza ich afrodiziakálna povesť a my si tak nevieme predstaviť vhodnejší pokrm pre váš valentínsky obrad. Vykúzlite si slávnostnú atmosféru s naším balíčkom. Nožík na otváranie lastúr zháňať nemusíte, priložili sme vám ho k...
|
|
|
31 január
|
Ľadová kráľovna
Konečne prišla čerstvá zásielka ľadovej kráľovnej z priezračne čistých vôd nórskeho mora - polárnej tresky Skrei. Okamih, na ktorý čaká celý labužnícky svet, prichádza len raz do roka a netrvá dlho. V priebehu pár mesiacov sa milióny tresiek vydajú na predlhú cestu k nádhernému súostroviu Lofot, kde zaistia zachovanie...
|
|
|
13 november
|
Grand Oyster Bar Za prvých milovníkov ustríc sa pokladajú Kelti. Gréci pre zmenu vymysleli, ako ustrice chovať a Rimania, ako ich živé dopravovať na veľké vzdialenosti.
Možno práve vďaka nim Vás dnes môžeme pozvať na GRAND OYSTER BAR. Kde: Farmárská tržnica FRESHMARKET, Rožňavská 1A -...
|
|
|
27 október
|
Workshop plný rýb
Keď sa spoja dvaja Tomášovia a NcM vzdelávacie stredisko zamerané na rekvalifikačné a špecializačné kurzy v gastronómii, vznikne jeden perfektný workshop s názvom NEBOJTE SA RÝB.
Ako profesionáli na predaj čerstvých rýb a morských plodov sa postaráme o teoretickú časť...
|
|
|
28 september
|
Piatočný Fish & Oyster Bar Tí z Vás, ktorí si so svojou rodinou, kamarátmi či kolegami v piatok 22.9. vyrazili do Freshmarketu na obed, desiatu, večeru alebo len tak, mohli v našom vonkajšom stánku popíjať vychladené prosecco doplnené čerstvými ustricami, plniť hladné brušká úžasným burgerom...
|
|
|
5 september
|
Piatočný Fish & Oyster Bar Zakončite leto štýlovo a doprajte si gurmánske zážitky, na ktoré len tak nezabudnete. Skvelý piatočný obed z čerstvých rýb a morských plodov alebo popoludňajšie otváranie ustríc pri pohári vína - to všetko Vás čaká na Fish & Oyster Bare.
Nájdite si čas a zastavte...
|
|
|
3 júl
|
Momenty z letnej grilovačky Ranné prípravy nám ľahko skomplikoval letný dáždik. Na obed ho však vystriedalo slniečko, ktoré nás tešilo až do neskorého poobedia.
Prikladáme Vám pár momentiek zo sobotňajšieho grilovania 1.7. pred Freshmarketom, kde sa v plnom prúde otvárali ústrice, griloval losos a varili slávky na víne.
|
|
|
30 jún
|
Mladá sila slovenskej gastronómie „Láska k vareniu ma napĺňala už od detstva a drží sa ma stále“: hovorí Patrik Neradovič, pravá ruka šéfkuchára reštaurácie Kubu Bory, ale tiež zároveň hlavná kuchárska tvár celého tímu MyFish.
Správny vzťah k surovinám, ich čerstvosti, lokálnosti a sezónnosti sa naučil už od svojej babičky, u ktorej trávil celú svoju...
|
|
|
21 jún
|
Divý losos Rodia sa v horných tokoch riek, kde tiež dospievajú. Následne putujú po prúde riek až do oceánu, kde strávia niekoľko ďalších rokov, aby sa mohli vrátiť späť do rodnej rieky. Každý asi poznal, že je reč o lososoch.
Do MyFish letecky príde priamo z Kanady v krásnych sýto červených filetoch...
|
|
|
19 jún
|
Letná grilovačka Grilovacia sezóna je v plnom prúde, dovolenka už je za rohom, tak prečo sa nezastaviť vo Freshmarkete ochutnať niečo z nášho grilu?Bude to stáť za to, uvidíte...
Kedy: V sobotu 1. júla 2017 od 10.00 do 16.00
Kde: Pred hlavným vchodom do Freshmarketu na...
|
|
|
7 jún
|
Je pražma väčšia ako jeseter?
Teraz sa u nás v rybách vyzná naozaj každý.
Predajňu sme vyzdobili siluetami rýb a morských plodov. Hneď na prvý pohľad bude jasné, ako vyzerá ryba, z ktorej ste si práve kúpili opracovaný filet alebo že tuniak je mnohokrát väčší než sardinka.
|
|
|
26 máj
|
Zmena otváracej doby Od mája došlo na celom Freshmarkete k zmene otváracej doby. Po náročnom piatku sa môžete menej ponáhlať. Preťahuje sa sobota a zatvárame až o štvrtej. Už sa na Vás tešíme.
|
|
|
22 február
|
Nórsky pútnik Tak, ako každý rok od februára do apríla sa obrovské kŕdle tresiek vydávajú zo Severného ľadového oceánu na svoju asi 600 kilometrov dlhú púť, ktorú vedú pozdĺž zimného pobrežia Nórska až k nádhernému súostroviu Lofot, kde zaistia zachovanie svojho druhu. Severný ľadový oceán a Barenstovo more je obzvlášť vhodným prostredím pre...
|
|
|
26 november
|
Pripravte sa na Vianoce Nepodceňte prípravu na vianočnú hostinu a silvestrovskú párty.
V MyFish máme veľký záujem Vám prípravu týchto výnimočných okamihov čo najviac spríjemniť a uľahčiť. Aby sme však mohli uspokojiť rozmanité požiadavky svojich zákazníkov a zabezpečiť im tie najčerstvejšie produkty morí, riek a rybníkov na...
|
|
|
8 november
|
Losos Label Rouge Od stredy 9.11. sa budú diať veci. Čakáme nálož škótskych lososov s certifikáciou Label Rouge. Nakoniec, veď ho už poznáte. Čo bude ale iného než obvykle? Ryby budú vcelku a o ich porcovanie sa postaráme my priamo pred Vami. Využite túto príležitosť a kúpte si kus, kúsok alebo len kúsoček čerstvo vyfiletovaného lososa. Zastavte...
|
|
|
19 august
|
MYFISH's Oyster Bar no.III Ako každý mesiac pre Vás chystáme otváranie ustríc v kombinácii s bublinkami. Zapamätajte si: predajňa MYFISH vo Freshmarkete 9.-10. septembra.
Vedeli ste, že konzumácia ustríc je veľmi prospešná pre ľudský organizmus? Obsahujú totiž veľmi veľa vitamínov (A, B1, B2, B6, B12, C, kyselinu...
|
|
|
22 júl
|
WHITE TUNA Vedeli ste, že existuje aj biely tuniak? Nám sa po celkom dlhej dobe konečne podaril zohnať. Našiel si krásne miesto na ľade hneď vedľa tuniaka žltoplutvého. Mäso "bielych tuniakov" je oproti iným tuniakom trochu tučnejšie a preto z kulinárskeho hľadiska oveľa hodnotnejšie. Úžasný je na grile alebo sprudka na panvici. Je...
|
|
|
15 júl
|
MyFish's Oyster Bar no.II Vďaka Vášmu veľkému záujmu chystáme na našej predajni opäť otváranie ustríc. Ako inak, než v kombinácii s bublinkami. Všetci, ktorí sa práve vrátili z dovolenky pri mori alebo sa na ňu chystajú, určite túto príležitosť ocenia. Budeme sa opäť snažiť pre vás nachystať výber z viacerých druhov, aby to stálo za to. MyFish's Oyster Bar sa...
|
|
|
23 jún
|
V hlavnej úlohe seafood, vo vedľajšej jeseter "Razor shells" čiže britvovka atlantická si zahrá už dnes v hlavnej úlohe. Skvelá je na grile alebo panvici spolu s maslom a cesnakom. Aké jednoduché a veľmi lahodné. So slávkami, mušľami sv.Jakuba a krevetami sú ozdobou nášho ľadu. Ak ste seafood ešte nevyskúšali, máte jedinečnú príležitosť. Veľký úspech minule zožal aj jeseter...
|
|
|
17 jún
|
Pripravte sa na víkend Dnes si u nás naozaj vyberiete. Dorazili vlci a pražmy v rôznych veľkostiach od 400 gramov do 1,5 kila. Ideálna príležitosť, ako sa stretnúť pri večeri napríklad s celou rodinou. Dorazil nám nový mečúň, pretože ten minulý kúsok sa pokrájal veľmi rýchlo. Novo sme tiež zaradili do ponuky dlho očakávané filety z morskej šťuky, ktorú možno poznáte...
|
|
|
9 jún
|
Hľadáme nového zamestnanca Patrí dobré jedlo k vašim koníčkom a záľubám? Už ste niekedy uvarili niečo z rýb a morských plodov? Komunikácia so zákazníkom je pre Vás potešením? Ak ste si aspoň dvakrát povedali ÁNO, ste presne tým koho hľadáme.Čo bude náplňou Vašej práce? • Predaj čerstvých rýb a morských...
|
|
|
4 jún
|
steaky v plnom prúde Zo všetkých kusov veľkých rýb vám odrežeme koľko si budete priať. Môže to byť poriadny drevorubač, ale aj kúsok len na ochutnanie. Aktuálne ponúkame tuniaka, mečúňa, morského čerta alebo plachetníka.
|
|
|
25 máj
|
Jeseter sibírsky Sú oveľa staršie ako človek, jeho anatomické znaky naznačujú, že svoje vrcholné obdobie zažíval už pred viac ako 70 miliónmi rokov. Pochádza predovšetkým z ruskej časti Ázie, kde sa okrem tamojších riek vyskytuje aj v Bajkalskom jazere. Zvyčajne dorastá do veľkosti okolo jedného metra. Potravou sú pre neho larvy hmyzu, červy, kôrovce a malé rybky....
|
|
|
19 máj
|
MyFish's Oyster Degustation Pripravujeme Fine de Bretagne veľkosť II., Fine de Claire veľkosť I. alebo Speciale Tsarskaya, ktorá patrila k vyhľadávaným špecialitám cárskeho dvora. Miloval ju treba Ľudovít XIII. aj Ľudovít XIV., ale aj Marie-Antionette, Robespierre a Dalton.Spojenie MyFish a vinárstve Hruška, ktoré poskytne krásne vychladené Prosecco, vám prinesie...
|
|
|
13 máj
|
Piatok 13. Pre mnohých je piatok trinásteho synonymom smolného dňa. Pre tých, ktorým chutí napríklad chňapáč alebo vyhľadávajú voľne loveného vlka morského, je to však deň šťastný. Tieto rybičky rozšíria našu aktuálnu ponuku najčerstvejších rýb a morských plodov a obohatia tak koniec tohto týždňa všetkým milovníkom rybej kuchyne. Tešíme sa na Vás v našej...
|
|
|
11 máj
|
Raje krídla V stredu na Freshmarket dorazila chladené krídla raje bez kože a chrupaviek. Čo s nimi? Dusenie, pošírovanie alebo ľahké vyprážanie v panvici na masle. Maslo je ideálne v kombinácii s touto parybou, lebo skvelo podčiarkne jej výnimočnosť. Táto veľmi obľúbená lahôdka sa nesmie vystavovať príliš vysokej teplote, aby sa zachovala jej chuť. Aj v...
|
|
|
6 máj
|
Inšpirácia z ľadu Na grile či v rúre úžasná ihlice rohozobá, ktorú asi každý pozná z dovolenky v Chorvátsku a snáď dostatočná zásoba sieťok zo slávkami. Viac nájdete v ponuke ...
|
|
|
5 máj
|
Morský čert Na piatok sa môžu tešiť ozajstní rybí fajnšmekri a gurmáni. Dorazia nám filety z morského čerta. Táto ryba s obrovskou tlamou, pohybujúca sa najmä u morského dna, vábi svoju obeť pomocou prvého lúča chrbtovej plutvy, ktorý svetielkuje. Otvorením papule sa vytvorí podtlak a okolo plávajúce ryby jej vpadnú priamo do úst....
|
|
|
27 apríl
|
Morský ostriežik Morský ostriežik sa vďaka krikľavo červenému sfarbeniu nazýva tiež "Redfish". Jeho priemerná dľžka sa pohybuje okolo 40 cm, dorastá však až do dľžky jedného metra. Ostriežiky sa živia hlavne krevetami, krabmi a menšími rybami. Kým mladé ryby sa zdržiavajú v blízkosti pobrežia, dospelé ryby sa sťahujú prevažne do väčších hľbok. Lovia sa vlečnými...
|
|
|
23 apríl
|
MyFish's Oyster Bar Fine de Claire z akvakultúr francúzskeho regiónu Marennes-Oléron sa celé sobotné dopoludnie otvárali pri predajni čerstvých rýb a morských plodov vo Freshmarkete. Víno Hruško nám robilo príjemného spoločníka. Určite to niekedy zopakujeme!!!
|
|
|
22 apríl
|
Inšpirácia z aktuálneho ľadu Skorpéna obyčajná, krevety Vannamei, pražma zlatá, sivoň americký, pstruh dúhový a tak ďalej. Nájdete v aktuálnej ponuke. Tešíme sa na vás.
|
|
|
11 apríl
|
Poďakovanie Vážení a milí priaznivci, zážitky práve uplynulého týždňa sú pre nás neopísateľné, záujem o čerstvé ryby je v Bratislave naozaj obrovský. Predpokladali sme, že nebude ľahké nájsť správnu cestu, ako dostať čerstvé ryby na váš stôl - v tomto sme sa však úplne mýlili !!! Sme potešení, že sa v rybách veľmi slušne orientujete...
|
|
|
5 apríl
|
Otvárame!!! V utorok 5.4. sa mreža našej úplne novej predajne, doteraz slúžiaca len pre robotníkov, otvorí konečne Vám zákazníkom. Dlhé čakanie sa ale určite vyplatilo. Lode priviezli prvé úlovky a my sa na Vás už teraz tešíme.
|
|
|
26 marec
|
Tuniak je klenot Aby sme sa zdokonalili v tom čo robíme, navštívili sme v Brne skutočne ojedinelú akciu. Pred zrakmi prítomných divákov sa hromadne filetovali tuniaky. Majstri vo svojom odbore predviedli jedinečný zážitok. Veríme, že vďaka Vašej priazni v budoúcnosti usporiadame niečo podobné i v Bratislave.
|
|
|
20 marec
|
Keď pult, tak originál Večerná šichta nám priniesla naozaj zaujímavý výsledok. Chvíľu to vyzerá ako by nám do predajne privezli drevené laty, ktoré zložili na hromadu. Je to ale len zdanie a všetko je dokonale premyslené. Veď posúďte sami!!!
|
|
|
13 marec
|
Úpravy vo dne v noci Prípravy v predajni sú v plnom prúde, všetko sa uberá správnym smerom. Už čoskoro lode budú môcť vyplávať na more pre úlovky.
|
|
|
|
|