Naše stránky používajú k poskytovaniu služieb a analýze návštevnosti súbory cookies. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte..     OK


14. 2. = ZĽAVA NA USTRICE 14 %

 



Doprajte si na Valentína jedinečný pôžitok v podobe lahodných utric. V stredu 14. 2. máte možnosť kúpiť v MyFish ustrice so 14% zľavou. Prijímame tiež rezervácie, a to do 8.2.

Ktoré ustrice budú vaše vyvolené?

Ustrica KRYSTALE | veľkosť II. | L’Huitre Saveur Nacrée, chov Francúzsko
Cena: 4,00 € / Cena po zľave: 3,44 €

Jemne sladké ustrice s krásnou perleťovou škrupinou pochádzajú zo západného pobrežia Normandie. Pýši sa zlatou medailou z Concours Général Agricole Paris 2015. Ocenenie získala aj vďaka špeciálnemu systému závesného chovu. 

Ustrica LA SPÉCIALE | veľ.II | GEAY, chov Francúzsko
Cena: 3,50 € / Cena po zľave: 3,01 €

V srdci oblasti Marennes-Oléron už od roku 1874, teda po dobu piatich generácií, patrí rodina Geay medzi uznávaných producentov ustríc. Výhodou tejto lokality je práve jej poloha – je umiestnená medzi Atlantickým oceánom, ostrovom Olerón a riekou Seudre. Kráľovnou jej ustricových parkov sú GEAY’s Speciales, ktoré sú v priebehu rastu premiestňované medzi jednotlivými parkami. Tým dochádza k značnému rastu mäsa vo vnútri ustrice a ku skvelému doladeniu ich chuti do jemnej sladkosti s ľahkými orechovými tónmi.

Ustrica LA FINE DE CLAIRE | veľ.II | GEAY, chov Francúzsko
Cena: 3,00 € / Cena po zľave: 2,58 €

Rovnako ako ustrice La Spéciale, vyrastajú aj LA FINE DE CLAIRE v srdci oblasti Marennes-Oléron. Pre zaistenie optimálneho rastu farmári premiestňujú ustrice z jedného parku do druhého, a to viac ako 42 mesiacov. LA FINE DE CLAIRE patrí mezi mäsité a chrumkavé ustrice. Ich chuť je bohatá a vývážená jemne sladkými a orechovými tónmi.

Rezervácie prosím zasielajte na mail freshmarket@myfish.sk. Svoju čerstvú zásielku ustríc si môžete vyzdvihnúť ve stredu 14. 2. na pulte MyFish.  

Ako si poradiť s otváraním ustríc a ich prípravou? Pripravili sme si pre vás článok, v ktorom sme zhrnuli všetko, čo potrebujete vedieť o ustriciach. Nájdete ho TU


30
január





NENECHAJTE SI UJSŤ NOVINKY ZO SVETA MYFISH
PREDAJŇA FRESHMARKET

Rožňavská 1A, 83104 Bratislava
e-mail: freshmarket@myfish.sk

AKCEPTUJEME PLATOBNÉ KARTY:


SLEDUJTE NÁS: