|
Ustrica - Gillardeau
veľ.II, Speciales Gillardeau, chov Francúzsko
Gillardeau je ustrica typu creuse, teda hlboká a patrí medzi ustrice najvyššej triedy. Chovajú sa unikátnym spôsobom tzv. "special de claire". Ustrice zrejú štyri roky podľa prísnych pravidiel predávaných štyrmi generáciami. V priebehu rastu sú ustrice kontrolované až šesťdesiatkrát. Ich pevné, takmer chrumkavé mäso vytvára delikátny zážitok. Cítiť môžete minerálnu aj trošku zeleninovú chuť, ktorá sa rozvinie v jemne sladký záver. Na podnebí je možné cítiť jemne aromatickú a dlho pretrvávajúcu orechovú chuť.
Čím viac ustríc vysrknete, o to krajšou zľavou vás odmeníme: 3 až 5 ustríc -5% 6 až 9 ustríc -7% 10 a viac ustríc -10%
|
NIE JE SKLADOM
|
Grilované ustrice s bylinkovým maslom Koriandrovo-cesnaková omáčka na ustrice Omáčka Mignonette na ustrice
|
|
|
|
|