Sardinky s maslom a pohánkou na konzumáciu po tepelnej úprave
115 g, konzerváreň La Belle-Iloise, Quiberon, Francúzsko
Chutný recept s nádychem extravagancie! Bohatý recept kombinujúcí sardinky s opečenou pohánkou a maslom. Ohriate pripomínajú vôňu palacniek v Bretónsku ... nechajte se tam preniesť! Najprv neotvorenú plechovku opláchnite pod tečúcou teplou vodou, obsah sa bude ľahšie vyberať. Tieto sardinky môžete ohrievať niekoľkými spôsobmi: - Na panvici: prehrievajte sardinky 3-4 minúty na veľmi miernom ohni s občasným miešaním, aby ste zachovali jemnú štruktúru rybieho mäsa. - V mikrovlnnej rúre: približne 1 minúta na 500 W. - V rúre: predhrejte na 180 °C a prehrievajte sardinky s maslom asi 7 minút v miske alebo 10 minút zabalené v papieri na pečenie. Zloženie: sardinky 69 %, maslo (mlieko) 14 %, voda, opečená pohánka 4,9 %, morské riasy, jablčný ocot, slnečnicový olej, byliny, zemiakový škrob, citrónová šťava, olej z údených hroznových jadier, soľ
|
8,24 € / ks
|