|
Sardinky s maslom na konzumáciu po tepelnej úprave
115 g, konzerváreň La Belle-Iloise, Quiberon, Francúzsko
Moderná verzia tradičného receptu. Tieto sardinky naložené v masle s nádychom citrónu sa podávajú teplé. Najprv neotvorenú plechovku opláchnite pod tečúcou teplou vodou, aby sa maslo rozpustilo a obsah sa bude ľahšie vyberal. Obsah plechovky premiestnite do panvice a prehrejte sardinky na veľmi miernom ohni, aby ste zachovali jemnú štruktúru rybieho mäsa. Tieto sardinky môžete ohrievať niekoľkými spôsobmi: - Na panvici: prehrievajte sardinky 3-4 minúty na veľmi miernom ohni s občasným miešaním, aby ste zachovali jemnú štruktúru rybieho mäsa. - V mikrovlnnej rúre: približne 1 minúta na 500 W. - V rúre: predhrejte na 180 °C a prehrievajte sardinky s maslom asi 7 minút v miske alebo 10 minút zabalené v papieri na pečenie. Zloženie: sardinky 70 %, maslo (mlieko) 26,5 %, citrónová šťava 2,3 %, soľ
|
7,95 € / ks
|
|
|
|
|
|