Mladá sila slovenskej gastronómie

 


„Láska k vareniu ma napĺňala už od detstva a drží sa ma stále“: hovorí Patrik Neradovič, pravá ruka šéfkuchára reštaurácie Kubu Bory, ale tiež zároveň hlavná kuchárska tvár celého tímu MyFish.

Správny vzťah k surovinám, ich čerstvosti, lokálnosti a sezónnosti sa naučil už od svojej babičky, u ktorej trávil celú svoju mladosť. Rád o nej hovorí, že je excelentná kuchárka. Spojenie tejto skúsenosti z mladosti s tvrdou drinou v hotely na Cypre alebo moderná premena tradičnej dunajskej kuchyne v reštaurácii Flamender, bola tým najlepším predpokladom zapojiť sa do novej výzvy v otvorenej kuchyni Kubu Bory, kde dnes s nádychom Talianska pripravuje všetko od rýb až k cestovinám. 

Možno aj to je dôvod, prečo jeho najobľúbenejším jedlom sú práve špagety Aglio olio. 

S Patrikom máme v jedle a varení spoločnú nôtu. Práca s rybami ho oslovila natoľko, že sme sa dohodli na spolupráci, ktorou sa chceme s Vami podeliť o to najlepšie z morí, riek a rybníkov.

Aktuálne sa na jeho lahodné rybie pokrmy môžete tešiť na Letnej grilovačke pred Freshmarketom.

30
jún





NENECHAJTE SI UJSŤ NOVINKY ZO SVETA MYFISH
PREDAJŇA FRESHMARKET

Rožňavská 1A, 83104 Bratislava
e-mail: freshmarket@myfish.sk

AKCEPTUJEME PLATOBNÉ KARTY:


SLEDUJTE NÁS: