Naše stránky používajú k poskytovaniu služieb a analýze návštevnosti súbory cookies. Používaním tohoto webu s tým súhlasíte..     OK


Divé lososy sú opäť na scéne
22. august 2018 Autor: Kateřina Madaras Foto: Paxson Woelber, Tomáš Rada

Intenzívne červené mäso a menší obsah tuku – to je charakteristické pre divo žijúceho lososa nerku v jeho najlepšej kondícii. Pochádza z oblasti aljašských brehov, kde je lovený ešte pred ťahom z mora do horných partií rieky.



Už na prvý pohľad je vidieť, alebo skôr nie je vidieť tukové mramorovanie, ktoré je oproti chovaným lososom takmer zanedbateľné. Lososi nerka majú prirodzenú a pestrú stravu zloženú zo zooplanktónu, ktorý obsahuje prírodné farbivo astaxanthín. 



Trúfame si povedať, že ako jediní v Bratislave prinášame na rybí pult skutočne čerstvého lososa nerku! Nejedná sa o žiadne rozmrazované mäso, ale exkluzívnu ponuku čerstvo vyloveného divého lososa. Dbáme na to, aby sme na našom pulte ponúkali ozajstnú kvalitu, a tak sme sa pri jeho zháňaní aj celkom spotili. Ale podarilo sa. 

Filety s hmotnosťou okolo 700g, z ktorých Vám radi odkrojíme kľudne aj jednu porciu, už konečne prišli. Kto by mohol týmto nádherným filetom odolať? 



S kúpou príliš neváhajte. Sezóna divého lososa netrvá dlho. Na pultoch ho uvidíte len do septembra.

Odporúčame rezervovať si priamo v aktuálnej ponuke.

ĎALŠÍ ČLÁNKY





NENECHAJTE SI UJSŤ NOVINKY ZO SVETA MYFISH
PREDAJŇA FRESHMARKET

Rožňavská 1A, 83104 Bratislava
e-mail: freshmarket@myfish.sk

AKCEPTUJEME PLATOBNÉ KARTY:


SLEDUJTE NÁS: